Fedezze fel velünk a  Dunatáj Gazdaságot!

Kék Fehér Szív

05/13/2022
Itthon » Hírek » Fedezze fel velünk a  Dunatáj Gazdaságot!

Találkozzon Bak Andrással, tejelő szarvasmarha-tenyésztővel, a dömsödi Dunatáj Gazdaság tulajdonosával. András teljes mértékben elkötelezett a Kék-Fehér-Szív értékei mentén és a videoban elmondja, hogy miért csatlakozott a Szervezetünkhöz és miért fontos számára a tudat, hogy mérhetően jó minőségű élelmiszert termel, amely egészséges állatotktól származik.

Nézze meg a videonkat!

Egyéb hírek

A Kék-Fehér-Szív nem csak egy logo! 

A Kék-Fehér-Szív nem csak egy logo! 

A Kék-Fehér-Szív választ kíván adni a fogyasztóknak az őket foglalkoztató kérdésekre. Manapság annak ellenére, hogy a helyes étkezést illetően...

Omega-3 zsírsavak az agysejtjeinkben a sikeres tanulás szolgálatában

Omega-3 zsírsavak az agysejtjeinkben a sikeres tanulás szolgálatában

A többszörösen telítetlen zsírsavak és különösen az omega-3-ak egészségre gyakorolt ​​jótékony hatását jól bizonyítja a tudományos irodalom. Dr. Celia Mores, az idegtudományok doktora, valamint a Dietetikai és Táplálkozástudományi Iskola (EDNH) professzora összefoglalja az omega-3 zsírsavak, különösen a DHA (dokozahexaénsav) bizonyított előnyeit a kognitív teljesítményünkre.

ÚJ TAGOKKAL BŐVÜLT A KÉK-FEHÉR-SZÍV SZERVEZET (KFS)

ÚJ TAGOKKAL BŐVÜLT A KÉK-FEHÉR-SZÍV SZERVEZET (KFS)

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy két új tagunk: egy húsmarha tenyésztő és feldolgozó: NPK Charolais és különleges, A2-es minőségű tejtermékeket forgalmazó tehenészet a KOCSIS FARM immáron jelenlétével tovább erősíti a Szervezetünket.